Цілувався з підлеглими на роботі та купив нову іномарку під час війни: що відомо про рівненського військкома Олександра Ярмошевича

Відео, на якому Ярмошевич цілується з різними жінками на роботі вчора облетіло інтернет
Важливо
Цілувався з підлеглими на роботі та купив нову іномарку під час війни: що відомо про рівненського військкома Олександра Ярмошевича
29 Березня 2024, 09:31
читать на русском

Начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича перевірять після того, як в мережі з'явилося відео, де він обіймається та цілується зі своїми підлеглими.

Про це заявила пресслужба Сухопутних військ ЗС України.

Відео з'явилося в російському сегменті соціальних мереж. На ньому 36-річний Ярмошевич цілується та обіймається з різними дівчатами у військовій формі.

Спочатку це білявка, яка зайшла до його кабінету з паперами, а потім з рудоволосою дівчиною, яка теж вдягнена в однострій.

Зйомки велися в кабінеті прихованою камерною. Проте хто і навіщо її встановив, невідомо.

Сам Ярмошевич має дружину Валентину.

У Сухопутних військах пообіцяли розібратися, чому військком заохочував нестатутні відносини з підлеглими. У ЗСУ також цікавляться, чому в кабінеті велося незаконне відеоспостереження.

"З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події", — сказано у повідомленні.

Керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич, який потрапив на відео де цілується на роботі з різними жінками, під час війни купив позашляховик AUDI Q7.

Про це йдеться в його щорічній декларації про доходи за 2023 рік.

7 квітня 2023 року він купив автомобіль Q7 2014 року. Вартість автомобіля склала 501 400 гривень. Середня ринкова ціна такого автомобіля в Україні починається від 20 тис. доларів.

Зарплата за рік військкома склала трохи понад 400 тис. грн. Його дружина Валентина заробила більше ніж чоловік, понад 800 тис. грн.

Примітно, що 14 квітня 2022 року Ярмошевич купив RENAULT LAGUNA 2.0 2008 року за 30 тис. гривень.

Нагадаємо, уже колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП та його родичі за останні роки придбали чимало майна: квартири у Львові, нові автівки та набули чималих доходів. До прикладу, у декларації за 2023 році Сергій Бабич вказав 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів.

Читайте також