ЦВК не зареєструвала на виборах дружину померлого нардепа Давиденка

Вона хотіла балотуватись на 208 окрузі замість чоловіка
ЦВК не зареєструвала на виборах дружину померлого нардепа Давиденка
ЦВК (фото: пресслужба)
24 Вересня 2020, 08:35
читать на русском

Центральна виборча комісія вже зареєструвала 12 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах по 208 округу (Чернігівська область).  Тільки двом кандидам відмовили у реєстрації.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

На засіданні 23 вересня були зареєстровані Володимир Василевич (самовисуванець), Іван Симоненко (партія "За права людини") та Михайло Цісельський (самовисуванець).
Натомість було відмовлено в реєстрації Людмилі Давиденко, дружині загиблого нардепа по цьому ж округу Валерія Давиденка. Також ЦВК не зареєструвала Олександра Лузана. В обох випадках причиною відмови є відсутність необхідних для реєстрації документів, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що раніше комісія зареєструвала девʼятьох кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208 – Олексія Оскера, Михайла Побігая, Сергія Суханова, Івана Донця, Олега Ляшка, Віталія Чорного, Василя Крутчака, Анатолія Григоровича Гунька та Анатолія Миколайовича Гунька.

Читайте також

Зазначається, що 29 вересня останній день реєстрації.

Нагадаємо, вибори на 208 окрузі призначили після смерті народного депутата Валерія Давиденка. Вони відбудуться разом із місцевими виборами 25 жовтня.