Дальність ураження понад 2000 км: орки розмістили ракети в Чорному морі

Шторм не дає окупанту висадити десант
Дальність ураження понад 2000 км: орки розмістили ракети в Чорному морі
Чорне море (фото: УНІАН)
22 Червня 2022, 11:13
читать на русском

В акваторії Чорного моря російські окупанти розмістили п’ять надводних кораблів і підводний човен, які споряджені 44 крилатими ракетами типу "Калібр".

Про це повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону.

Станом на ранок сьогодні в цій частині чорного моря перебуває п’ять надводних кораблів і підводний човен, споряджені 44 крилатими ракетами типу "Калібр". Я хочу зауважити, що ці ракети загрожують не тільки південним регіонам, не тільки узбережжю, їх дальність ураження понад 2000 км, тому це дуже суттєва зброя, яка може бути застосована і загроза дуже сильна, - сказала Наталія Гуменюк.

Вона зазначила, що в північно-західній частині моря розміщені три великі десантні кораблі, проте штормова погода не дає оркам висадити десант.

Штурмова погода не дозволяє висадити десант, але ми знаємо відчайдушність свого ворога і ставлення до свого особового складу, як до непотреба, тому все можливо і ми готові до всіх загроз, - пояснила Гуменюк.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські окупанти можуть обстріляти Київ найближчими днями.

Читайте також

1