Данілов потролив Мєдвєдєва через хворі заяви про "російський Крим"

Україна поверне свої землі "без спроб, одразу"
Важливо
Данілов потролив Мєдвєдєва через хворі заяви про "російський Крим"
Олексій Данілов (фото: facebook.com/rnbou)
28 Червня 2022, 15:49
читать на русском

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов нагадав маріонетці путіна Дмітрію Медвєдєву, що Крим — українська територія і обов’язково буде деокупований.

На своїй сторінці у Twitter, Данілов наголосив, що Україна поверне свої землі "без спроб, одразу".

Хочу заспокоїти пана Медведєва: "Крим ваш" може бути тільки в хворій антисемітській, українофобській уяві окремих кремлівських діячів, і ніякої спроби не буде. Повернення тимчасово окупованої території Криму буде проведено без спроб, одразу.

Без поваги, Олексій Данілов, - написав секретар РНБО.

Зауважимо, що колишній президент РФ Дмітрій Медвєдє заявив, якщо Україна вступить у НАТО і спробує повернути Крим, це призведе додо третьої світової війни.

В інтерв'ю РосЗМІ Медвєдєв, заступник голови Радбезу РФ, назвав  Крим - частиною росії, а будь-яка спроба посягнути на окупований росією півострів у Москві розглядатиметься як оголошення війни.

Для нас Крим - частина Росії. І це - назавжди. Будь-яка спроба зазіхнути на Крим - це оголошення війни нашій країні. І якщо це робить країна, що входить у НАТО, - це конфлікт із усім Північноатлантичним альянсом. Третя світова війна, - заявив Медвєдєв, додавши, що це буде тотальна катастрофа.

Нагадаємо, що українська розвідка отримала повну технічну документацію Кримського мосту.

1