Депутат від партії "Слуга народу" склав мандат

Через те, що його обрали мером міста
Депутат від партії "Слуга народу" склав мандат
Народний депутат від фракції “Слуга народу” Зіновій Андрійович (фото: Facebook)
7 Листопада 2020, 17:08
читать на русском
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Зіновій Андрійович написав заяву про складання депутатських повноважень у зв’язку з обранням його на посаду міського голови міста Надвірна Івано-Франкіської області.

Про це він написав у Facebook.

Працюючи у Верховій Раді України, серцем і душею завжди був у своєму рідному краї. Рік у парламенті видався досить складним та насиченим, однак надзвичайно важливим. Рік здобутого досвіду, змін та викликів. Рік боротьби та прийнятих надважливих рішень, - написав Андрійович.

Читайте також

За нього віддали голоси 62,24% виборців. Він також надав фотокопію відповідної заяви.

Нагадаємо, що на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року в Україні балотувалися 56 чинних народних депутатів. Зокрема, 36 людей йшли в обласні ради, 18 осіб - у міські ради, чотири - в райради. При цьому жоден народний обранець не хотів стати депутатом сільської ради.

До того ж, вчора, 6 листопада, чинного мера Києва Віталія Кличка офіційно визнали переможцем на виборах київського міського голови. За нього проголосувало 50,2% киян, які прийшли на виборчі дільниці 25 жовтня. Таким чином, другого туру виборів мера в столиці не буде.

1