Дев'ять людей травмувалися внаслідок ДТП на трасі Київ – Чернігів - фото

Маршрутний мікроавтобус зіштовхнувся з легковиком
Дев'ять людей травмувалися внаслідок ДТП на трасі Київ – Чернігів - фото
ДТП в Чернігівській області Фото: Поліція
29 Червня 2021, 15:26
читать на русском

На трасі Київ – Чернігів поблизу села Лемеші (Чернігівська область) сталася дорожньо-транспортна пригода з мікроавтобусом та легковим автомобілем. Внаслідок зіткнення постраждали обидва водії та пасажири маршрутного автобуса.

Як повідомляє нацполіція, 25-річний водій легкового автомобіля рухався у напрямку Чернігова, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом під керуванням 41-річного мешканця Борзни.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувалися дев’ять осіб, в тому числі обидва водії.

ДТП в Чернігівській області Фото: Поліція

Слідчий відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Її санкція передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Львівській області вечері 27 червня та вночі 28 червня сталось дві автопригоди, де травмувалось дев'ятеро людей.

Читайте також

1