На Чернігівщині прокурор скоїв смертельну ДТП: загинули двоє осіб

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження у справі
На Чернігівщині прокурор скоїв смертельну ДТП: загинули двоє осіб
ДТП на Чернігівщині (Фото: Офіс генпрокурора)
2 Листопада 2020, 20:31
читать на русском

Керівник однієї з місцевих прокуратур Чернігівської області скоїв ДТП, в результаті якої загинули двоє осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора.

Аварія сталася сталася поблизу смт. Березна Чернігівської області.

За попередніми даними, керівник однієї з місцевих прокуратур, перебуваючи за кермом автомобіля "Acura", виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем "ВАЗ". Від отриманих травм водій та пасажирка автомобілю "ВАЗ" померли на місці трагедії.

Про причини аварії поки що нічого не відомо.

Прокурора затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру  та обрання запобіжного заходу.

Читайте також

Нагадаємо, у Києві 30 жовтня автомобіль протаранив зупинку на Хрещатику, на місці загинули двоє осіб, ще кілька отримали поранення. На перших кадрах видно, як тіла залишались на місці аварії, коли там вже зібрались очевидці. Винуватцю цієї аварії, ексчиновнику Юрію Назаренку загрожує до 10 років тюрми.

Пізніше поліція показала відео, де видно як автомобіль їде Майданом Незалежності та врізається у зупинку громадського транспорту.

У Київській області під час оформлення ДТП із загиблою у службовий автомобіль патрульної поліції врізалася іномарка, двох правоохоронців та пасажирку доправлено до лікарні на обстеження.

1