На Хрещатику у Києві авто протаранило зупинку: двоє загиблих та кілька поранених

Правоохоронці встановлюють обставини смертельної автопригоди на Хрещатику
Головне
На Хрещатику у Києві авто протаранило зупинку: двоє загиблих та кілька поранених
ДТП у Києві Фото: SweetLana Shyman Facebook
30 Жовтня 2020, 17:12
читать на русском
Смертельна ДТП сталася у Києві на Хрещатику. Водій автівки протаранив зупинку громадського транспорту, де перебували люди.
Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, унаслідок ДТП загинули двоє людей.
Сьогодні, близько 16-ї години до столичної поліції по спецлінії 102 надійшла інформацію про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на вул. Хрещатик. За викликом негайно виїхали лікарі, патрульні та слідчо-оперативна група столичної поліції з розслідування ДТП, - повідомили правоохоронці.

Відомо, що унаслідок ДТП загинули двоє людей та кілька чоловік отримали тілесні ушкодження. Наразі на місці події працюють представники профільних служб і відомств.
Попередньо встановлено, що водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, де перебували люди. Внаслідок ДТП, дві людини загинули на місці події, а ще кілька – отримали тілесні ушкодження. Лікарі їм надають необхідну медичну допомогу. На місці працює слідчо-оперативна група та з’ясовує усі обставини і причини цієї смертельної ДТП, - йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські спілкуються із 66-річним водієм транспортного засобу, що скоїв наїзд на людей та перевіряють його на стан сп’яніння.

1