Дев’ятимісячну дитину викрали у Львові - фото

У викраденні дівчинки підозрюється її вітчим
Дев’ятимісячну дитину викрали у Львові - фото
Затримання викрадача дитини Фото: lv.npu.gov.ua
25 Жовтня 2021, 15:07
читать на русском

Правоохоронці у Хмельницькій області знайшли викрадену у Львові дев’ятимісячну дівчинку.

У поліції повідомили, що 23 жовтня 34-річна жителька Львова заявила про зникнення її дев’ятимісячної доньки.

Як попередньо встановили правоохоронці, дитина була викрадена, а до скоєння злочину може бути причетний колишній співмешканець матері дівчинки - 31-річний житель Тернопільської області.

До розшуку дитини були задіяні оперативники кримінальної поліції, співробітники ювенальної превенції та інших підрозділів поліції Львівщини, а також правоохоронці Хмельницької та Тернопільської областей. Був проведений комплекс заходів - поліцейські виявляли коло спілкування зловмисника, вивчали записи камер відеоспостереження, проводили опитування усіх, хто міг допомогти у розшуках дитини.

25 жовтня зранку поліцейський офіцер Смотрицької громади Дмитро Ільїн встановив місце переховування зниклої дитини та чоловіка, причетного до її викрадення - їх знайшли у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району Хмельницької області.

Зловмисник затриманий, дівчинка неушкоджена, зараз її обстежують медики, вирішується питання про поміщення дитини у спеціалізований медичний заклад. Також невдовзі суд обере запобіжний захід чоловіку, причетному до викрадення дитини, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочин, - повідомили правоохоронці.

Чоловікові, який викрав немовля, загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, у селі Слобода Черкаської області чоловік викрав 6-річну дитину, яка бавилась на вулиці. Рідні заявили, що до викрадення дитини може бути причетний батько хлопчика, громадянин Німеччини.

Читайте також

1