Дівчинку, яка зникла з батьком на Київському морі, знайшли мертвою

Батька з донькою віднесло на надувних матрацах у море
Дівчинку, яка зникла з батьком на Київському морі, знайшли мертвою
Рятувальники на Київському морі (фото: УНІАН)
23 Червня 2021, 12:20
читать на русском

Рятувальники знайшли тіло 10-річної дівчинки, яка зникла зі своїм 36-річним батьком на надувних матрацах під час купання в Київському морі.

Про це повідомили у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що 22 червня близько 20 год. 30 хв поблизу с. Козаровичі Вишгородського району місцеві жителі з води підняли тіло 10-річної дівчинки, яка 20 червня зникла поблизу с. Лебедівка під час відпочинку на Київському водосховищі з рідними.

До пошукових робіт залучалося 11 осіб та 4 од. техніки, з них від ДСНС 8 осіб (в т.ч. 4 водолази) та 2 од. техніки (в т.ч. 1 човен), - йдеться у повідомленні.

Однак, станом на 7 год. 23 червня чоловіка так і не знайшли, а його пошуки тривають.


Контекст. 20 червня поблизу села Лебедівка Вишгородського району (Київська область) подружжя з двома дітьми відпочивали на Київському водосховищі. Коли вони плавали на надувному матраці, їх віднесло течією. На порятунок родині кинулись відпочивальники.

Матір та одну дитину (2017 р.н.) врятували відпочивальники, але дівчинка померла в кареті швидкої медичної допомоги по дорозі до лікарні.

Нагадаємо, 15 червня у селі Кийлів Бориспільського району (Київська область) 10-річна дівчинка та 4-річний хлопчик впали у яму вуличного туалету. Дівчинка померла, а хлопчик доставлений до лікарні у непритомному стані.

Читайте також

1