Дізнатися адресу пункту незламності відтепер можна у Telegram

Для цього запустили спеціальний бот-помічник
Дізнатися адресу пункту незламності відтепер можна у Telegram
пункт незламності
13 Грудня 2022, 18:33
читать на русском

Відтепер дізнатися адресу "Пунктів незламності" у вашому населеному пункті можна через застосунок Telegram. Для цього необхідно скористатися ботом-помічником.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Зазначається, що в "Пунктах незламності" кожен охочий може отримати зв’язок, підзарядити гаджети або ж зігрітися.

Для того, аби дізнатися адресу пункту, в Україні запустили спеціальний бот-помічник, яким можна скористатися за посиланням.

Завдяки боту можна отримати інформацію про:

  • роботу пунктів;
  • їхні адреси;
  • послуги, які там можна отримати.

Тимошенко зауважив, що адреси "Пунктів незламності" у населених пунктах, які розташовані поруч з лінією бойових дій, не розголошуються з міркувань безпеки.

"Йдеться про Донецьку, Запорізьку, Харківську та Херсонську області. Інформацію про розташування "Пунктів незламності" в цих регіонах можете дізнатися в місцевих органах влади", - додає Тимошенко.

Нагадаємо, у зв'язку з ракетними атаками по Україні та масовим знеструмленням по всій країні розгортаються "пункти незламності". Ці пункти позиціонуються як острівці безпеки у разі аварійних відключень електроенергії, коли не можна відновити подачу світла протягом кількох годин. Вони працюють цілодобово та безкоштовно.  Адреси пунктів можна знайти на спеціальному сайті nezlamnist.gov.ua. Для зручності є поле для пошуку "пунктів незламності" за конкретною адресою.

Читайте також

1