До Італії на матч ¼ фіналу не пустять уболівальників збірної України

Без приїжджих уболівальників з Англії гратимуть і суперники українців
До Італії на матч ¼ фіналу не пустять уболівальників збірної України
Українські вболівальники Фото: Українська асоціація футболу
30 Червня 2021, 12:13
читать на русском

Вболівальники з України не зможуть потрапити на матч проти Англії в 1/4 Євро-2020, який відбудеться у Римі через коронавірусні обмеження.

Про це повідомив офіційний сайт УЄФА.

На сайті організації після завершення ігор 1/8 фіналу оновили правила відвідування матчів саме для вболівальників з України та Англії.

У нормах сказано, що вболівальники, які хочуть приїхати до Рима саме заради Євро-2020, не зможуть потрапити до Італії через чинні коронавірусні обмеження.

Італія досі не пускає громадян третіх країн, які хочуть в'їхати в країну з "необов'язкових" причин на зразок роботи. Тому Україну на Стадіо Олімпіко в Римі зможуть підтримати лише діаспора і працівники з України.

Для англійців в'їзд до Італії без карантину з 28 червня також заборонений у зв'язку з поширенням "Дельта"-штаму коронавірусу в Британії.

Як відомо, матч Україна - Англія відбудеться 3 липня в Римі.

Нагадаємо, 29 червня збірна України на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго (Шотландія) перемогла збірну Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020  з рахунком 2:1. Команда Англії в іншому матчі 1/8 фіналу відправила додому збірну Німеччини, перемігши з рахунком 2:0.

Читайте також