До кінця року в Україні збережеться тепла і суха погода - синоптики

Невеликі морози можливі тільки вночі
До кінця року в Україні збережеться тепла і суха погода - синоптики
Переохолодження, зима (Фото: pexels)
29 Грудня 2022, 08:08
читать на русском

Наприкінці цього року та на початку наступного в Україні очікується тепла та суха погода з невеликими морозами вночі.

Про це розповів синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

За прогнозом синоптика, у четвер в Україні утримається погода без істотних опадів. Вітер південно-західний, його швидкість становитиме 7-12 м/с. Мінімальна температура вночі буде на рівні -3…+2 °С, а вдень очікується від +1 до +6 °С. На Одещині повітря прогріється до +8 °С.

У п'ятницю, 30 грудня, в Україні буде без опадів. Вітер залишиться південно-західного напрямку зі швидкістю 7-12 м/с. Мінімальна температура вночі становитиме -2…+3 °С, вдень +2…+7 °С, у південній частині місцями потеплішає до +10 °С.

31 грудня та 1 січня, за даними синоптика, опадів також не передбачається. Вітер трохи ослабне, його швидкість становитиме 5-10 м/с.

"Збережеться тепла погода з нічними температурами близько 0 °С, денними в межах +2…+7 °С, на півдні - до +10 °С", - спрогнозував Ігор Кібальчич.

Нагадаємо, за орієнтовним прогнозом Укргідрометцентру, 31 грудня в Україні очікується тепла та суха погода, без опадів. Температура вночі буде від 3° тепла до 3° морозу; а вдень очікується 2-8° тепла, у південних та західних областях повітря прогріється до 5-11°.