До пошуків зниклого дворічного хлопчика у Київській області залучили авіацію

Також дитину шукають понад 200 людей
До пошуків зниклого дворічного хлопчика у Київській області залучили авіацію
Вертоліт ДСНС Фото: Служба порятунку
15 Квітня 2021, 10:52
читать на русском

Рятувальники залучили вертоліт для пошуків зниклого дворічного хлопчика Богдана Униченка у Київській області.

15 квітня вертоліт ДСНС ЄС-225 Super Puma, вилетів на пошуки малолітнього хлопчика 2019 року народження, який зник з місця постійного перебування у селі Рагівка Київської області, повідомляє Служба порятунку.

До проведення пошукових заходів залучено рятувальників, працівників Нацполіції, Національної гвардії, лісників, волонтерів. Від ДСНС наразі задіяно 46 осіб (загалом дитину шукають понад 240 людей).

У поліції Київської області зазначили, що до пошуків зниклого хлопчика максимально задіяли всі служби - ГУНП в Київській області, Нацгвардія, ДСНС.  До пошуків приєднали аеророзвідку, правоохоронці проводять подвірний обхід. Вже перевірили закинуті будівлі та колодязі.

Ми вже розширили радіус пошуків - шукатимуть дитину у найближчих селах. До заходів приєдналися волонтери, - розповів начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов у своєму Фейсбуці.

Якщо у вас є будь-яка інформація щодо можливого місця перебування дитини - повідомте про це на спецлінію поліції "102" або до Вишгородського районного управління поліції.

Прикмети зниклої дитини: на вигляд 2-3 роки, зріст 95 см, худорлявої статури, волосся світло-русяве, обличчя кругле, очі сірі.

Зниклий хлопчик Богдан

Був одягнений: шапка синя з білими смужками, світло-блакитна куртка, коричневі штани та коричневі черевики.

Нагадаємо, 14 квітня стало відомо, що у селі Рагівка Київської області зник дворічний хлопчик - Богдан Униченко. Мати помітила зникнення дитини о 16 годині та шукала його самотужки. Лише о 21 годині вона звернулася за допомогою до правоохоронців. Пошуки Богдана тривали усю ніч і станом на 15 квітня тривають.

1