Доба на Донбасі: окупанти поранили трьох українських військових

Всі поранені у задовільному стані
Головне
Доба на Донбасі: окупанти поранили трьох українських військових
Війна на Донбасі Фото: ООС у Фейсбуці
22 Травня 2021, 10:31
читать на русском

За минулу добу в зоні проведення операції Об`єднаних сил на Донбасі через обстріли терористів два військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення, ще один бойове травмування.

Про це йдеться у зведенні пресцентру штабу ООС у Фейсбук.

Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу, де їм надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я українських захисників – задовільний, - повідомили у штабі.

Зазначається, що минулої доби в районі проведення ООС було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу населеного пункту Катеринівка окупанти відкривали вогонь з артилерійських установок 122-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
У передмісті Водяного вони двічі здійснили обстріл з мінометів 120-го та 82-го калібрів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Новоселівки двічі вели вогонь з мінометів 82-го калібру.

Читайте також

Поблизу Пісків окупанти застосували міномети 82-го калібру та великокаліберні кулемети.
У районі селища Луганське вони відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля селища Гнутове – ще й зі стрілецької зброї.

Станом на 7-му годину ранку, 22 травня, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.
Поблизу Пісків окупанти здійснили обстріл з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також великокаліберних кулеметів.

Неподалік Причепилівки вони відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Бойових втрат внаслідок ворожого вогню немає.

Нагадаємо, 15 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню, поранено одного українського військового.