Дороги в Україні замітає снігом - Укравтодор

В країні спостерігається погіршення погодних умов
Дороги в Україні замітає снігом - Укравтодор
Погода, дорога Фото: Укравтодор у Фейсбук
22 Грудня 2020, 10:19
читать на русском

Снігом замітає дороги в кількох областях України. Невеликий сніг випадає в Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. На більшості перевальних ділянках доріг без опадів, лише в Івано-Франківській області туман заважає безпечному руху транспорту.

Про це повідомляє пресслужба "Укравтодору".

Згідно із повідомленням, покриття на дорогах державного значення в областях, де спостерігається туман – мокре, де сніг – місцями засніжене, на решті - сухе.

На дорогах державного значення виконуються роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок. В областях з опадами виконуються роботи з розчищення проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, - зазначили дорожники.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 245 одиниць техніки та 337 робітників.

Читайте також

За повідомленням Українського гідрометцентру, 22 грудня в країні хмарно з проясненням. У Приазов’ї місцями невеликий сніг, вдень в більшості західних областей невеликий дощ, в горах з мокрим снігом, на решті території без опадів.

Вночі та вранці на заході країни місцями туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря у східних та північно-східних областях вночі 6-11° морозу вдень 1-6°морозу, на решті території вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті 4-6° тепла.

Нагадаємо, синоптики кажуть, що разом з астрономічною зимовою в Україні настане майже суто зимова погода зі снігом та морозами.

1