Дорожній знак "напрямок для окупантів" продадуть на аукціоні

Знак був встановлений на Сумщині на третій день війни, на ньому є сліди від куль
Дорожній знак "напрямок для окупантів" продадуть на аукціоні
Дорожній знак Фото: https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua
24 Травня 2022, 22:18
читать на русском

"Укравтодор" вирішив продати на аукціоні легендарний дорожній знак, який був створений на третій день війни та вказував напрямок руху для окупантів: "Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й".

Як повідомили у компанії, це перший благодійний аукціон "Укравтодору", він відбудеться в онлайн-форматі на платформі Prozorro.Продажі.

У відомстві нагадали історію виникнення такого дороговказу: як тільки російські війська почали широкомасштабний наступ, стало зрозуміло, що навігація у них застаріла, карти якихось 80-х років. "Укравтодор" дав вказівку в областях демонтовувати чи замальовувати знаки із назвами населених пунктів. 26 лютого дорожники звернулися по допомогу до всіх українців, щоб вони робили демонтаж у своїх населених пунктах. А на противагу створили універсальний вказівник для окупантів.

Дорожній знак Фото: https://www.facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Виставлений на аукціон дорожній знак із Сумської області. На ньому, на жаль, є сліди від куль, - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що новий власник знаку зможе встановити його в межах свого домогосподарства або в іншому місці (окрім доріг загального користування).

Онлайн-аукціон запланований на 2 червня. Стартова ціна за лот – 50 тисяч гривень або 1,5 тис. доларів. Кошти з продажу перераховуються на спеціальний рахунок Національного банку України на потреби ЗСУ.

Для участі в аукціоні потрібно зареєструватися до 18:00 1 червня за посиланням: https://prozorro.sale/dorozhnij-znak-nahj-charity.

Інформація про учасників аукціону, а також підтвердження оплати за лот будуть опубліковані на сайті Prozorro.Продажі.

Нагадаємо, на початку війни "Укравтодор" закликав усі шляхові організації, територіальні громади, органи місцевого самоврядування демонтувати дорожні знаки на всіх дорогах України для того, щоб дезорієнтувати ворога.

Читайте також