Дощ, сніг та морози: синоптики розповіли про погоду на тиждень

Місцями температура повітря опускатиметься до 9 градусів морозу
Дощ, сніг та морози: синоптики розповіли про погоду на тиждень
Погода, зима, сніг (Фото: Парламент.UA)
6 Грудня 2021, 11:49
читать на русском

Синоптики попереджають про мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі опускатиметься до 9 градусів морозу.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Так в понеділок, 6 грудня, в Україні опади очікуються у всіх областях, крім Луганської, Запорізької та Донецької. На Заході та Півночі прогнозують мокрий сніг та дощ. На півдні України та в центральних областях дощитиме. Вдень температура повітря буде 1-3 градусів тепла, на Півдні стовпчики термометрів піднімуться до 9-11 градусів. Вночі очікується -1 +1.

У вівторок, 7 грудня, в Україні очікується хмарна погода, опади прогнозують в усіх областях, крім Луганської, Донецькою, Запорізької, Волинської, Рівненської, Львівської та Тернопільської. На Сході та Півні буде дощ, на Заході - сніг, а в інших областях - мокрий сніг з дощем. Вдень та вночі очікується 1-3 градусів тепла. На Півдні та Сході стовпчики термометрів піднімуться до 13 градусів тепла вдень та 9 градусів тепла вночі.

У середу, 8 грудня, температура повітря опуститься до 6 градусів морозу вночі в західних регіонах та до 4 градусів морозу вдень. Тоді як на Сході та Півдні вдень очікується до 11 градусів тепла, а вночі - до 7 градусів тепла. На Півночі та в центральних областях очікується мокрий сніг та дощ. На Заході та в Луганській області суттєвих опадів не передбачається. В інших регіонах дощитиме вдень.

У четвер, 9 грудня, на Заході очікується малохмарна погода без опадів. Дощ передбачають лише на Сході України вдень. На Півдні, Півночі та в центральних областях вночі очікуються опади. Температура повітря на Заході опуститься до 9 градусів морозу вночі та до -4 вдень. Найтепліше буде на Сході та Півдні, де температура повітря підніметься до +7 вдень та +4 вночі.

У п'ятницю, 10 грудня, мокрий сніг з дощем очікується на Заході, в інших областях - без суттєвих опадів. На Півдні температура повітря вдень підніметься до 12 градусів тепла, а вночі до 7 градусів тепла. Найхолодніше буде на Заході, де стовпчики термометрів вночі покажуть до -3 градусів, а вдень до 5 градусів тепла.

Нагадаємо, цьогорічна зима буде більш традиційною - зі снігом та морозом.

Читайте також

1