Дощі та грози: синоптики розповіли про погоду на вихідні

Деякі регіони трохи відпочинуть від дощу
Дощі та грози: синоптики розповіли про погоду на вихідні
Погода, дощ фото: Парламент.UA
11 Червня 2021, 20:59
читать на русском

На вихідних, 12 і 13 червня, Україною пройдеться холодний атмосферний фронт з північного заходу: будуть дощі та грози.

Про це повідомляє Український гідрометцентр у Facebook.

Циклон, який протягом тижня викликав у більшості областей переважно дощову погоду з грозами, втратить свою силу. Деякі регіони трохи відпочинуть від дощу. Але протягом неділі через територію України пройде холодний атмосферний фронт з північного заходу, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 13-14 червня в Україні прогнозуються короткочасні грозові дощі. Вдень в окремих районах очікуються град і шквали до 15-20 м / с.

У суботу вночі буде переважно без опадів, а вдень місцями очікуються невеликі короткочасні дощі та грози. Температура повітря вночі становитиме + 11 + 16 градусів, а вдень - +21 +26.

Вночі неділі, 13 червня, у західних областях прогнозуються значні дощі. Температура вночі становитиме + 9 + 15 градусів. Вдень у західних, північних областях та 14 червня на Правобережжі температура прогріється до +16 + 22 градусів, а на решті території - +20 +26 градусів.

Нагадаємо, що раніше синоптики попереджали, що 11-13 червня в більшості областей очікуються короткочасні дощі, грози і поривчастий вітер.

1