Дощі та мряка прогнозуються в Україні 13 грудня

Надвечір 13 та протягом доби 14 грудня очікується сильний вітер
Дощі та мряка прогнозуються в Україні 13 грудня
Погода, ожеледь Фото: Парламент.UA
13 Грудня 2023, 08:36
читать на русском

У середу, 13 грудня, погода в Україні буде теплою, очікується відлига. Але вже 14 грудня ситуація знову погіршиться сильним вітром та опадами.

Про це повідомляють Укргідрометцентр та синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Протягом дня очікується 0....+5 градусів, на півдні +3...+9 градусів, лише на сході трохи підсушить повітря й землю невеликим морозцем, 0...-2 градуси", - розповіла вона.

При цьому, як зазначає синоптик, переважно дощі пройдуть у західних областях, мокрий сніг - на сході України, ввечері задощить в Одеській області.

"На решті території України - щільна хмарність, але без якихось відчутних опадів", - додали Діденко.

У Києві 13 грудня буде хмарно, вогко, без істотних опадів, хіба якась мряка.

"Температура повітря 0... +2 градуси. Надвечір у середу посилиться вітер!" - попередила синоптик.

У четвер, 14 грудня, в Україні місцями сильні опади та сильний вітер! У Києві в четвер очікується сильний дощ та сильний вітер, але тепло.

Нагадаємо, внаслідок стійкого надходження вологих повітряних мас з півдня, у більшості областей нашої країни очікується нестійка погода під впливом атмосферних фронтів та циклонів, які стануть причиною опадів у вигляді дощу, снігу та мряки. Температурне тло очікується вищим за норму, особливо в південній частині України. Деякі зміни в атмосферній циркуляції очікуються наприкінці тижня, коли до нас надходитиме холодніше повітря з північного заходу Європи.

Читайте також

1