Дощі, тумани та вітер: якою буде погода в Україні напередодні Великодня

У низці областей оголошено жовтий рівень небезпечності
Дощі, тумани та вітер: якою буде погода в Україні напередодні Великодня
Погода, літо, веселка, дерева Фото: УНІАН
22 Квітня 2022, 18:16
читать на русском

Жовтий рівень небезпечності оголошено в Україні на 23 квітня.

За даними Українського гідрометеорологічного центру, вдень у суботу у більшості північних, центральних та південних областей пориви вітру 15-20 м/с. Діятиме перший рівень небезпечності, жовтий.

Синоптики попереджають, що у західних областях прогнозується помірний дощ, на решті території невеликий дощ, у східних та південно-східних областях вдень без опадів. Вночі та вранці у східних областях місцями туман.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, вдень у більшості північних, центральних та південних областей пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура повітря вночі від двох до семи тепла, вдень до 12-17 градусів, у західних та Житомирській областях 8-13 градусів.

У Київській області 23 квітня часом дощитиме. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви можуть сягати 15-18 м/с. Температура повітря вночі 4-6 градусів тепла, вдень 14-16.

Синоптиця Наталка Діденко повідомила, що у Києві у суботу відчутно потепліє - до 16 градусів. Можливий невеликий дощ. Однак потепління прийде з сильним вітром - до 18 м/с.

А от на Великдень в Україні скрізь буде тепло, до 20 градусів.

Читайте також