Дощі, заморозки та вітер: Діденко розповіла про погоду на завтра

У більшості областей очікується від 11 до 16 градусів тепла
Дощі, заморозки та вітер: Діденко розповіла про погоду на завтра
Осінь, дощ (Фото: shutterstock)
23 Вересня 2022, 19:45
читать на русском

Завтра, 24 вересня, у більшості областей очікуються дощі та можливі сильні вітри. Найближчої ночі прогнозують заморозки.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook.

Найближчої ночі дощі, які щось занадто останнім часом захопилися осіннім дощовим іміджем, нарешті відступатимуть від західних областей України, а в неділю суха погода охопить всі області. Тому найближчої ночі - увага - заморозки очікуються у західних областях, а в ніч на неділю вони поширяться до півночі України та центральних областей (окрім Дніпропетровщини), - сказала Наталка Діденко.
Вона зазначила, що завтра на півночі, у центрі, на сході та півдні очікуються дощі. У західних регіонах опадів не буде. У неділю, 25 вересня, істотних опадів не передбачається.

Своєю чергою завтра на сході та північному сході північно-західний вітер може досягати сильних значень.

У суботу, 24 вересня, у більшості областей вдень температура повітря становитиме від 11 до 16 градусів. У неділю очікується потепління. Стовпчики термометрів покажуть 14-17 градусів, у південній частині 15-20 градусів.

Кияни! Плануйте щось хороше на вулиці краще у неділю, вдень потепліє до +15+17 градусів (нічні заморозки можливі хіба що на околицях та по області), західний вітер очікується незначним, лагідним, і нарешті не буде дощу. А ось завтра, у суботу, є ймовірність невеликого дощу, поривчастого північно-західного вітру, та й температура повітря не перевищуватиме +12, +13 градусів, - пояснила вона.

Нагадаємо, заступниця начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня прогнозує, що бабине літо можливе на початку чи посередині жовтня.

1