Дощовою та вітряною буде погода в Україні 15 вересня: чи варто чекати на тепло

Синоптики прогнозують, що найтепліше буде на Півдні країни
Дощовою та вітряною буде погода в Україні 15 вересня: чи варто чекати на тепло
Погода, природа Фото: https://t.me/PohodaNatalka/1818
14 Вересня 2022, 15:01
читать на русском

В Україні погодні умови 15 вересня будуть несприятливими для прогулянок на свіжому повітрі - у більшості областей прогнозуються дощі.

Як повідомляє Український гідрометеорологічний центр, по всій території завтра буде хмарно з проясненнями.

Вночі у західних та східних областях дощі, на решті території без істотних опадів, вдень в більшості областей помірний, на Закарпатті та в Карпатах місцями значний дощ, у південній частині невеликі дощі.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, в Карпатах, на півдні та сході країни вдень місцями пориви 15-20 м/с.

Температура повітря вночі 8-13 градусів, на Закарпатті та півдні країни до 16. Вдень в Україні 16-21 градус, у південній частині 23-28, на Одещині до 30, в Карпатах 10-15.

У Київській області вночі без істотних опадів, вдень дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-13 градусів, вдень 16-21. У Києві вночі 10-12, вдень 17-19 градусів.

Синоптиця Наталка Діденко інформує, що 15 вересня обіцяє бути дощовим.

Дощі очікуються від невеликих до помірних у більшості областей України, лише в південній частині буде переважно сухо і навіть сонячно. Не забувайте про тумани - окрім сезонної романтичної краси вони погіршують видимість і водіям можуть суттєво ускладнювати рух, особливо у нічні та ранкові години, - долала вона.

Нагадаємо, заступниця начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Наталія Голеня прогнозує, що бабине літо можливе на початку чи посередині жовтня.

1