Дружина Джо Байдена заявила, що не дотримуватиметься традицій Білого дому

Джилл Байден не збирається покидати свою роботу і присвятити себе родині, як того вимагають звичаї
Дружина Джо Байдена заявила, що не дотримуватиметься традицій Білого дому
Джилл Байден (Фото: ruherald.com)
10 Листопада 2020, 00:00
читать на русском

Дружина Джо Байдена Джилл, у випадку обрання його президентом, не збирається дотримуватися традиції і полишати свою роботу заради президентської родини.

Про це повідомило американське видавництво USA Today.

Зокрема ЗМІ пише про те, що у випадку перемоги Байдена на виборах, його дружина порушить традицію, якої раніше дотримувалися всі перші леді США.

69-річна місіс Байден поєднуватиме кар'єру і оплачувану роботу з обов'язками дружини президента, хоча досі цього не робила жодна із попередніх перших леді держави.

Зазначається, що Джилл Байден понад 40 років працює вчителькою англійської мови для дітей з емоційними розладами.

Викладання - це не те, що я роблю. Це те, ким я є, - пояснює мотиви свого вчинку місіс Байден.

Джилл також продовжувала працювати вчителькою коли її чоловік був віце-президентом при Бараку Обамі, а місіс Байден вважалася другою леді США після Мішель Обами.

ЗМІ також зауважує, що за 231 рік історії американського президентства лише дружина Франкліна Рузвельта Елеонора намагалася зберегти роботу, проте потім зрозуміла, що не справляється з подвійним навантаженням.

Читайте також

Джо і Джилл Байдени одружився в 1977 році. У них є 39-річна донька Ешлі. До цього Байден був одружений і мав трьох дітей. Його дружина Нелія і молодша дочка Наомі загинули в автокатастрофі за рік до знайомства з Джилл.

Нагадаємо, 8 листопада кандидат у президенти США від демократичної партії Джо Байден оголосив про свою перемогу, виступивши зі зверненням до нації після того, як провідні американські ЗМІ визнали його перемогу в президентських перегонах.