Дружина нового голови АМКУ Кириленка знімалася для сайту, який продає речі з AliExpress під виглядом українського бренду

Офіційно Алла Кириленко працювала в управлінні праці та соцзахисту Ужгородської міськради
Дружина нового голови АМКУ Кириленка знімалася для сайту, який продає речі з AliExpress під виглядом українського бренду
7 Вересня 2023, 17:17

Дружина новопризначеного очільника Антимонопольного комітету, а в минулому голови Донецької ОВА Павла Кириленка знімалася для сайту, який продає речі з AliExpress під виглядом українського бренду.

Про це повідомляє телеграм-канал СЛОН.

Алла Кириленко у період роботи чоловіка в Донецькій ОДА, як вказано у його деклараціях, працювала в управлінні праці та соцзахисту Ужгородської міськради.

Доступів до декларацій від 2021 року немає, тому актуальне місце роботи жінки встановити не вдалося.

Однак, автори знайшли її фото на сайті Sarah Berlin — це бренд одягу, який позиціонують українським, дизайнерським та виготовленим із преміальних італійських тканин. Однак, власники просто займаються перепродажем китайських речей з Aliexpress з величезною націнкою. Так, сукні вартістю €25 та €51 перепродаються за 15 900 грн (€401) та 17 700 грн (€446) відповідно. Китайські речі Алла доповнила  власними французькими туфлями від Dior за €950.

Нагадаємо, у День Незалежності віцеспікерка парламенту Кондратюк прийшла у Раду в українському бренді дизайнерки Лілії Пустовіт. Придбати таку сукню зараз можна зі знижкою за €230, оригінальна ціна – €460.

Читайте також

1