Дружина очільника ГУР Буданова продовжує лікуватися від отруєння

Стан її здоров`я нині задовільний
Дружина очільника ГУР Буданова продовжує лікуватися від отруєння
Маріанна Буданова
19 Грудня 2023, 11:39
читать на русском

Головне управління розвідки Міноборони України після отруєння дружини керівника ГУР Маріанни вжило всіх необхідних заходів. Стан дружини Кирила Буданова і отруєних співробітників ГУР прийнятний, але вони продовжують лікування.

Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі телемарафону

 "Самопочуття – прийнятне. Лікування триває. Шпиталізація закінчилася. Це тривалий курс лікування. Лікарі вчасно помітили і запобігли можливим поганим наслідкам. Що стосується розслідування. Це нешвидкий процес. Як тільки будуть результати, про які можна буде повідомити суспільству, це буде зроблено. Після отруєння у ГУР було вжито додаткових безпекових заходів. Всі необхідні дії і висновки зроблені".

Нагадаємо, постраждалі від отруєння дружина глави ГУР Міноборони України Маріанна Буданова та офіцери розвідки пройшли лікування в українській клініці.

У дружини очільника ГУР МО України Маріанни Буданової діагностували ураження важкими металами. Такі речовини жодним чином не використовуються в побуті й військовій справі. Тож їхні застосування може вказувати на імовірність спроби отруєння.

Наразі не відомо, чи це було разове отруєння, чи Маріанну труїли якийсь час порційно.

Читайте також

1