ДТП із загибеллю 13 людей на Чернігівщині: суд арештував водія-винуватця

Чоловік порушив ПДР та виїхав на смугу зустрічного руху, де протаранив маршрутку
ДТП із загибеллю 13 людей на Чернігівщині: суд арештував водія-винуватця
ДТП на автошляху Н-27 Чернігів-Грем’яч Фото: cn.npu.gov.ua
9 Грудня 2021, 16:36
читать на русском

Сьогодні, 9 грудня, Новозаводський районний суд м. Чернігова виніс ухвалу щодо арешту на 2 місяці водія вантажівки, який протаранив маршрутку у Чернігівській області.

Про це повідомляє обласна прокуратура.

Зазначається, що суд підтримав позицію прокурора і обрав 44-річному мешканцю Чернігівського району  "запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави".

Нагадаємо, 7 грудня поблизу Киселівки Чернігівського району зіткнулися рейсовий мікроавтобус та вантажівка. Внаслідок ДТП 13 людей загинуло та ще 7 зазнали травм.

За даними слідства, водій вантажівки DAF порушив правила дорожнього руху та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з маршрутним автобусом Mersedes. Наступного дня водієві вантажного автомобіля повідомлено про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Досудове розслідування проводить слідче управління ГУНП в Чернігівській області, процесуальне керівництво забезпечується прокурорами Чернігівської обласної прокуратури.

Читайте також

1