ДТП на Донеччині: у водія автобуса стався інфаркт за кермом

Водію стало погано під час руху автобуса і він спричинив ДТП
ДТП на Донеччині: у водія автобуса стався інфаркт за кермом
ДТП на Донеччині (Фото: Нацполіція)
1 Лютого 2021, 22:01
читать на русском

У Донецькій області водію рейсового автобуса стало зле за кермом, в результаті чого трапилася ДТП.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Донецької області.

ДТП трапилася на вулиці Машинобудівників у Дружківці. В аварію потрапив рейсовий автобус № 18 "Абсолют - смт Новомиколаївка".

Попередньо 60-річний водій автобусу не впорався з керуванням транспортного засобу, оскільки просто за кермом у нього стався інфаркт. В результаті автобус з'їхав з дороги та перекинувся. Троє пасажирів віком 35-51 років отримали травми голови та обличчя.

Водія автобусу госпіталізували до реанімації місцевої лікарні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж на околиці селища Новоайдар Луганської області перекинулась вантажівка із 26 тоннами мазуту, в результаті чого постраждав водій.

Поліціянти попередньо встановили, що 58-річний водій вантажівки DAF з причепом перевозив понад 26 тонн мазуту із міста Дніпро до Щастинської ТЕС. Він не впорався із керуванням, виїхав на узбіччя, внаслідок чого сталося перекидання вантажівки. В ДТП водій отримав тілесні ушкодження.

На водія вантажного автомобіля складено адміністративний матеріал за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

28 січня у Миколаївській області перекинулась армійська вантажівка, в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали двоє військовослужбовців. Постраждалих з місця події забрала "швидка допомога".

Того ж дня близько 9-ї години ранку на автодорозі "Суми-Пирятин", поблизу села Галяве Лубенського району перекинувся мікроавтобус з пасажирами. Попередньо 30-річний водій мікроавтобусу "Mercedes Sprinter", який їхав за маршрутом "Суми-Київ",  виїхав за межі проїзної частини. Там маршрутка перевернулася на лівий бік. На момент ДТП в салоні мікроавтобуса перебували 13 пасажирів, з яких дві жінки отримали травми.

1