ДТП з тещею Хомутинника: постраждалим не виплачують гроші за лікування

Адвокат запевняє, що вона бідна пенсіонерка
ДТП з тещею Хомутинника: постраждалим не виплачують гроші за лікування
Теща Притули та Хомутинника фото: соцмережі
13 Квітня 2021, 19:13
читать на русском

У вівторок, 13 квітня, відбудеться чергове судове засідання у справі ДТП, у якому теща шоумена Сергія Притули та екснардепа Віталія Хомутинника – Лілія Сопельник на авто збила матір із дитиною. Компенсації постраждалим не виплачують.

Про це повідомляє "КП в Україні"

Зазначається, що постраждалими є 49-річна Анжела Печенізька та її 9-річний син Ростислав. Суд справи триває ще з дати аварії – 22 серпня 2019 року.

Жінка розповіла, що пережила дев'ять операцій і майже три місяці провела без руху після ДТП. Їй вставляли пластину на ключицю і спиці в лікоть. Хлопчик також сильно постраждав. До лютого 2020 року він навчався в положенні лежачи. Ходити майже не міг.

Реабілітація у Ростика йшла нормально, але приблизно в грудні 2020 року він став скаржитися на болі в животі. Лікарі виявили грижу. Дитину довелося оперувати в кінці січня 2021 року. Лікарі пояснили цей діагноз як одне з можливих наслідків отриманих травм від ДТП, – розповів батько хлопчика Олег Печенізький.

Читайте також

Загалом на лікування мами і сина сім'я Печенізьких витратила близько 700 тисяч гривень. Перші гроші – 245 тисяч грн від сторони Сопельник.

На суді адвокат Сопельник надав довідку, що Лілія – бідна пенсіонерка, тому не може заплатити велику компенсацію постраждалим у ДТП.

Постраждала підкреслила, що за свої дії жінка повинна понести покарання і сісти у в'язницю. У судовому позові сім'я Печенізьких вказала 700 тисяч гривень витрат на лікування і ще 800 тисяч на курс відновлення.

Нагадаємо, що у Закарпатській області водій автомобіля Volkswagen Sharan не впорався з керуванням і з’їхав у кювет - двоє людей загинули, один постраждалий потрапив до лікарні.