ДТП з українцями у Польщі: загинув 9-річний хлопчик

Легковий автомобіль виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою
ДТП з українцями у Польщі: загинув 9-річний хлопчик
ДТП у Польщі (фото: facebook.com/kppspkrasnik)
12 Травня 2021, 09:49
читать на русском

У Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Seat, за кермом якого перебував українець, та вантажівки. В результаті автопригоди загинув дев'ятирічний хлопчик.

Як повідомив Районний штаб державної пожежної служби в м. Красник, смертельна аварія сталася на DK19 у м. Слодків II.

З невідомих причин громадянин України за кермом пасажирського автомобіля Seat виїхав на протилежну смугу та зіткнувся з вантажівкою, яка рухалась у протилежному напрямку, - йдеться у повідомленні.

Водію вантажівки вдалося частково виїхати на узбіччя дороги, уникнувши лобового зіткнення. Причіп транспортного засобу вдарився об борт автомобіля Seat.

ДТП у Польщі (фото: facebook.com/kppspkrasnik)

В результаті аварії постраждав 9-річний хлопчик, який перебував на задньому сидінні. Дитина отримала сильні травми голови, але попри зусилля рятувальників, життя дитини не вдалося врятувати. Розслідування триває під наглядом прокуратури.

ДТП у Польщі (фото: facebook.com/kppspkrasnik)

Нагадаємо, на автостраді А4 у Польщі в районі Підкарпатської губернії автобус, який перевозив громадян України, потрапив в аварію. Автобус перекинувся на тому ж місці, де на початку березня у ДТП потрапив автобус сполученням Познань-Херсон.

Польська прокуратура розслідує обставини ДТП з українським автобусом. Називають дві можливі причини аварії: несправність автобуса та неуважність водія.

Читайте також

1