Дві області можуть потрапити до "червоної" зони карантину, а одна - вийти

В регіонах зростає кількість хворих на коронавірус та госпіталізацій
Дві області можуть потрапити до "червоної" зони карантину, а одна - вийти
Швидка медична допомога (фото: УНІАН)
5 Квітня 2021, 15:05
читать на русском

У Кабінеті міністрів України заявили, що Харківська та Хмельницька області можуть потрапити до "червоної" зони карантину.

Про це міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов повідомив в етері телеканалу "Україна 24".

За його словами, цим областям необхідно звернути увагу на показники госпіталізацій, зайнятості ліжок з киснем і приросту нових випадків захворювання на коронавірус.

Думаю, що напевно Харківська і Хмельницька області (можуть опинитися у "червоній" зоні, - ред.). Там МОЗ веде активну роботу з місцевими підрозділами охорони здоров'я та обласною адміністрацією, - сказав міністр.

Немчінов (досьє Олега Немчінова) наголосив, що питання про введення загальнонаціонального локдауну наразі не обговорюється.

Читайте також

Водночас у Закарпатській обласній державній адміністрації заявили про покращення ситуації з коронавірусом. За словами заступника голови ОДА Ігоря Шинкарюка, регіон може повернутись до "помаранчевої" зони карантину.


Контекст. Міністерство охорони здоров'я 5 квітня оновило розподіл на карантинні зони в Україні. У 21 області перевищений показник госпіталізацій, лише в трьох областях ситуація стабільна.

1