Двоє підлітків до смерті забили відомого безхатченка "Петю Карбюратора" - відео

Діти побили чоловіка за те, що він відмовився просити для них булочку
Двоє підлітків до смерті забили відомого безхатченка "Петю Карбюратора" - відео
Підлітків підозрюють у вбивстві безхатченка Фото: Нацполіція
30 Березня 2021, 15:54
читать на русском

В Ізмаїлі (Одеська область) двоє дітей 12-ти та 13-ти років до смерті побили відомого у місті безхатька, якого називали "Петя Карбюратор"

Як повідомляє поліція, 28 березня неподалік пам’ятника морякам в Ізмаїлі було знайдено тіло 58-річного місцевого чоловіка з переламами ребер та політравмами.

Менш ніж за добу оперативних пошуків поліцейські встановили, що його туди з морвокзалу завели та нещадно побили двоє малолітніх хлопців. Зі слів підлітків, з чоловіком вони посварилися через булочки, які той не схотів для них попросити у людей. Вмовляннями вони заманили безхатченка до озера, де й побили так, що той помер, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про поміщення їх у прийомник-розподільник для неповнолітніх осіб, які скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Оскільки фігуранти не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, після повного розслідування провадження справу буде передано до суду для застосування до них примусових заходів виховного характеру. Наразі ж правоохоронці клопочуть про поміщення їх у прийомник-розподільник для неповнолітніх осіб, які скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини.

Як передає Телеграм-канал "Вартові еспресо", вбитим виявився відомий в Ізмаїлі та в Одесі безхатченко "Петя Карбюратор". Його прихильники свого часу навіть завели йому сторінку в Інстаграмі.

За повідомленнями користувачів соцмереж, над потерпілим жорстоко познущалися - він був без одягу і зі слідами множинних ножових поранень.

1