Експерт з етикету: скандальна податківиця зі "списком бажань" Датій написала книгу

Жінка продовжує дивувати своєю винахідливістю
Експерт з етикету: скандальна податківиця зі "списком бажань" Датій написала книгу
Оксана Датій Фото: УП
21 Вересня 2023, 09:24
читать на русском

Колишня в.о. голови податкової служби Києва Оксану Датій, яку спіймали на "схемах" з податками та яка прославилася бажаннями поїхати на Мальдіви не зупиняється, стала письменницею й написала першу книжку – "Шпаргалки з етикету".

Про це повідомляють ЗМІ.

Датій звільнили після публічних звинувачень у корупції під час обшуків у неї правоохоронці знайшли мільйони готівки, коштовні годинники, авто, нерухомість та головне — списки бажань як то "заробити мільйон доларів" чи "полетіти з коханим на Мальдіви".

Тоді ж Датій написала заяву на звільнення за власним бажанням, а вже через місяць пішла в суд оскаржувати своє ж рішення та отримувати компенсацію за вимушений прогул.

Згодом Датій перепрофілювалася в експертку з питань етикету, справжню пані та елегантну жінку і написала першу книжку – "Шпаргалки з етикету".

За 160 сторінок книги, яка наповнена порадами від Датій, просять приблизно 400 гривень.

Нагадаємо, Датій прославилася на всю країну після того, як 1 лютого ДБР під час обшуку виявило у неї списки бажань до Нового року 2018 та 2021 років.

Так, у 2018 Датій мріяла про підвищення, соболину шубу, поїздку у Лондон та подарунок від коханого на день народження - годинник Breguet.

А в 2021 році чиновниця випросила собі у Діда Мороза посаду в.о. глави податкової служби столиці. Але все ще бажала відпочити із чоловіком у Лондоні та на Мальдівах і заробити 1 мільйон доларів.

1 лютого у ДБР підтвердила проведення обшуків у столичній податковій. Там розповіли, що керівницю відомства викрили на багатомільйонних незаконних схемах збагачення.

ДБР, зокрема, розслідує обставини, за яких було ухвалено рішення про ризиковість 25 підприємств.

Читайте також

1