Єрмак розповів, як планують розв'язувати питання Криму та ОРДЛО

Важливо
Зараз основне завдання полягає у тому, щоб повернутись до кордонів 23 лютого
Важливо
6 Травня, 14:40

Питання тимчасово окупованого Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей повинні вирішити президент Володимир Зеленський та російський диктатор владімір путін.

Про це сказав голова Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв'ю РБК-Україна, зазначивши, що саме для цього потрібно організувати особисту зустріч президентів для проведення політичних перемовин.

За його словами, зараз основне завдання полягає у тому, щоб вигнати російських окупантів на кордони, які були 23 лютого.

Сьогодні першочергове завдання – це припинення війни та виведення російських військ як мінімум на рубежі 23 лютого. Питання ОРДЛО та Криму – це складні питання, які мають обговорюватися на зустрічі двох президентів, наш президент готовий сідати та говорити. Але в будь-якому разі ми нашою незалежністю, суверенітетом та територіальною цілісністю не торгуємо. За нашої влади цього точно не буде, - зазначив Єрмак.

Керівник Офісу президенту наголосив, що Зеленський уже зараз готовий зустрічатись з путіним.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський розповів, яким бачить сучасний аналог "план Маршалла" для відбудови України. Зокрема нам потрібні гроші, технології, фахівці і можливості зростання, необхідні для повернення до мирного життя, модернізації та соціальний розвиток.

Читайте також