Єрмак розповів, як планують розв'язувати питання Криму та ОРДЛО

Зараз основне завдання полягає у тому, щоб повернутись до кордонів 23 лютого
Важливо
Єрмак розповів, як планують розв'язувати питання Криму та ОРДЛО
Андрій Єрмак / Фото: president.gov.ua
6 Травня 2022, 14:40
читать на русском

Питання тимчасово окупованого Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей повинні вирішити президент Володимир Зеленський та російський диктатор владімір путін.

Про це сказав голова Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв'ю РБК-Україна, зазначивши, що саме для цього потрібно організувати особисту зустріч президентів для проведення політичних перемовин.

За його словами, зараз основне завдання полягає у тому, щоб вигнати російських окупантів на кордони, які були 23 лютого.

Сьогодні першочергове завдання – це припинення війни та виведення російських військ як мінімум на рубежі 23 лютого. Питання ОРДЛО та Криму – це складні питання, які мають обговорюватися на зустрічі двох президентів, наш президент готовий сідати та говорити. Але в будь-якому разі ми нашою незалежністю, суверенітетом та територіальною цілісністю не торгуємо. За нашої влади цього точно не буде, - зазначив Єрмак.

Керівник Офісу президенту наголосив, що Зеленський уже зараз готовий зустрічатись з путіним.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський розповів, яким бачить сучасний аналог "план Маршалла" для відбудови України. Зокрема нам потрібні гроші, технології, фахівці і можливості зростання, необхідні для повернення до мирного життя, модернізації та соціальний розвиток.

Читайте також

1