єВідновлення в Дії не працюватиме до 19 червня

Програму "перевозять" на новий датацентр
єВідновлення в Дії не працюватиме до 19 червня
Російська ракета влучила у житловий будинок за Києвом / Фото: t.me/vitaliy_klitschko
17 Червня 2023, 09:38
читать на русском

У застосунку "Дія" тимчасово перестала працювати програма держдопомоги "єВідновлення". Це пов'язано з тим, що програму "перевозять" на новий датацентр.

Про це повідомляє Telegram-канал "Дії".

Як зауважили розробники "Дії", на новому обладнанні реєстр працюватиме швидше та краще. Це зробить послугу більш якісною.

Попередньо, послуга "єВідновлення" й повідомлення про пошкоджене майно на порталі та в застосунку буде тимчасово недоступна до 19 червня.

Нагадаємо, в Україні 10 травня запустили послугу  єВідновлення в "Дії". На першому етапі послуги єВідновлення допомогу отримають люди, чиї будинки потребують косметичного ремонту. Максимальна сума на відновлення одного об’єкта — 200 тисяч гривень.

10 червня мешканці будинків, пошкоджених внаслідок російської агресії, почали отримувати гроші на ремонт за державною програмою "єВідновлення".

Програму компенсацій за зруйноване або пошкоджене внаслідок бойових дій житло "єВідновлення" розширять й на підтоплені регіони. Мешканці постраждалих населених пунктів можуть розраховувати на компенсацію за житло, яке знищено внаслідок підриву Каховської ГЕС, у межах програми єВідновлення.

Читайте також