Фукс вважає санкції помстою Данілова і хоче йти до суду

Олігарх стверджує, що не має відношення до компанії "Голден Деррік"
Важливо
Фукс вважає санкції помстою Данілова і хоче йти до суду
Павло Фукс (Фото: УП)
18 Червня 2021, 21:15
читать на русском

Бізнесмен Павло Фукс вважає запроваджені РНБО санкції особистою помстою Олексія Данілова та подаватиме на нього в суд, а також на рішення щодо санкцій.

Про це Фукс заявив в ефірі "Україна 24" і у Telegram.

Данілов (досьє Олексія Данілова), ви знаєте, є членом фракції партії "Яблуко", в якій його давній партнер Михайло Бродський працює, вони там разом в цій партії. Це явно помста Данілова особисто, він, напевно, ввів в оману президента і інших людей, які ухвалювали таке рішення,- наголосив олігарх.

Фукс наголосив, що піде до суду і оскаржуватиме ухвалені рішення.

Від себе я хочу сказати, що я громадянин України, який платить податки, великі податки. Я, безумовно, буду боротися за своє ім'я, і я обов'язково подам в суд і на це рішення, і особисто на цю людину (Данілова - ред.). Ніякого відношення я не маю до компаній, які вони придумали, Данілов придумав. Все брехня,- підсумував Фукс.

Водночас у соцмережах Фукс написав, що не мав і не має ніякого відношення до компанії "Голден Деррік". За його словами, це легко перевірити.

Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони України запровадила санкції проти олігархів Дмитра Фірташа і Павла Фукса.

Читайте також

1