"Гола вечірка" на Закарпатті: стали відомі організатори дійства

Вечірку організував киянин Андрій Утенков, який у період з 27 грудня по 4 січня організував "Новорічний Love Camp. Казка казок"

У пабликах Закарпаття з'явилося відео "голого корпоративу", де танцювала роздягнена пара. Телеграм-канали повідомляли, що так відбувалося святкування Нового року в одному із туристичних комплексів регіону.

"Гола вечірка" на Закарпатті, відео з якої з'явилося в мережі, відбулася у конференц-залі еко-курорту "Ізки".

Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагол.

За його словами, "Изки" забронювала компанія людей з-за меж Закарпаття нібито заради уроків йоги.

"Організатор – йога "Love Camp". Це туристи, які приїхали до Карпат на новорічні свята. Їх всього 38 осіб з організаторами. Від обслуговуючого персоналу люди відмовилися і проводили захід самі. Подія сталася в новорічну ніч", - розповів журналіст. .

Пізніше він повідомив, що вечірку організував киянин Андрій Утенков, який у період з 27 грудня по 4 січня організував "Новорічний Love Camp. Казка казок".

Учасниками кемпу здебільшого були мешканці столиці, додав Глагола.

Нагадаємо, у мережі розповсюдили відео, на якому чоловік загрожує правоохоронцям та працівникам ТЦК та СП з мобілізації. З'ясувалося, що на відео фігурує син колишньої судді з Вінниці Алли Чезганової – Дмитро Чезганов. Син судді з Вінниці "прославився" скандальними відео, де стріляє з пістолета та загрожує працівникам ТЦК. Він тицяє "середній палець" СБУ, поліції депутатам ВР, президенту тощо.

1