"Голос" веде перемовини щодо можливого об'єднання з сімома іншими партіями - Притула

За словами Притули, після закінчення об'єднавчих процесів пропозицію приєднатися до проєкту отримає і партія "Європейська солідарність"
"Голос" веде перемовини щодо можливого об'єднання з сімома іншими партіями - Притула
Партія Голос

Політична партія "Голос" веде перемовини з представниками семи українських політсил правоцентристського спрямування про можливість об'єднання.

Про це заявив кандидат у мери Києва, заступник голови партії "Голос" Сергій Притула, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Давайте я не буду спойлерити, але переговори тривають зараз із сімома партіями на паралельних курсах. З кимось вони глибші, з кимось поки ще поверхневі, але ці зустрічі відбуваються регулярно, - сказав Притула.

Він також згадав, що в списках партії "Голос" до Київради йдуть люди, які раніше представляли правоцентристські політсили "ДемАльянс", "Сила людей", "Самопоміч" і "Рішучі громадяни".

Читайте також

За словами Притули, після закінчення об'єднавчих процесів пропозицію приєднатися до проєкту отримає і партія "Європейська солідарність".

Так, звичайно, коли ми закінчимо об'єднавчі якісь процеси, ми запропонуємо Петру Олексійовичу та його політичній силі вливатися в нас. Дуже буде цікаво, якщо він скаже "Ні" - буде дурна ситуація, адже в такому разі він розпорошуватиме голоси патріотів, - уточнив кандидат у мери.

Нагадаємо, доброволець, науковець, режисер та актор Андрій Шараскін замінить у Верховній Раді колишнього народного депутата від фракції "Голос" Святослава Вакарчука.

1