Голова Харківської облради Єгорова-Луценко відреагувала на скандал з виїздом за кордон водія та чоловіка

Вона назвала "заказухою" компрометуючу інформацію про себе
Важливо
Голова Харківської облради Єгорова-Луценко відреагувала на скандал з виїздом за кордон водія та чоловіка
Голова Харківської облради Єгорова-Луценко
22 Вересня 2023, 13:07
читать на русском

Голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко відреагувала на інформацію щодо виїзду за кордон водія через систему "Шлях" та закордонний вояж чоловіка до Франції.

Вона назвала "заказухою" компрометуючу інформацію про себе та написала про це у Facebook.

"Не буду багатослівною, щодо осіб, які стоять за тиражем недостовірної інформації про мене. Просто пропоную вам звернути увагу на пул телеграм-каналів, які задіяні у цій "справі". Всі вони викриті СБУ, як представники кремлівської мережі, що працює в Україні з метою дезінформації та поширення наративів російської пропаганди", - написала вона.

Нагадаємо, нещодавно колишній народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук оприлюднив інформацію, що чоловік голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко бізнесмен Віталій Луценко восени минулого року виїжджав за кордон разом з водієм своєї дружини на службовому авто.

За його даними, 5 жовтня 2022 року водій голови Харківської обласної ради Валерій Ключко, під виглядом волонтера, внесеного до системи "Шлях", на службовому автомобілі Skoda Super B, номерний знак АХ 0044 НЕ відвіз Віталія Луценка з Харкова до аеропорту міста Кишинів, перетнувши Державний кордон у пункті пропуску Могилів-Подільський.

У Франції, за словами Мосійчука, чоловік Єгорової Луценко "підписував документи щодо купівлі акцій та призначення його Президентом компанії MIDI AU SOLEIL, що володіє рестораном на набережній Канн". Він зазначив, що, за даними французьких реєстрів, Віталій Луценко – резидент Франції та співвласник і бенефіціар компанії LE FOLIE'S, що володіє нічним клубом-рестораном у Ніцці під назвою No Name.

Читайте також

1