Google розробляє новий пошуковик

Компанія також працює над оновленням штучного інтелекту для вже існуючого пошуковика
Google розробляє новий пошуковик
Google Фото: Pexels
17 Квітня 2023, 17:53
читать на русском

ЗМІ повідомляють про розробку нового пошуковика Google на основі нейромережі. Компанія також працює над оновленням штучного інтелекту для вже існуючого пошуковика.

Згідно з The New York Times, компанія перебуває на ранніх стадіях створення служби пошуку, яка намагатиметься передбачити, чого ви від неї хочете, сподіваючись запропонувати "набагато більш персоналізований досвід".

У проєкту "немає чіткого графіка". Однак відомо, що Google також розробляє набір нових функцій штучного інтелекту для своєї вже існуючої пошукової системи під кодовою назвою "Magi".

Серед функцій, які розробляє компанія, чат-бот, який може відповідати на запитання розробників програмного забезпечення та генерувати фрагменти коду.

Компанія також експериментувала з опцією, яка дозволяє людям шукати музику через чат-бот. Для цього залучили понад 160 співробітників.

Повідомляється, що Google планує анонсувати Magi наступного місяця, а восени представить нові додаткові функції. Це може означати, що проєкт буде запущено вже до 2023 року. Також стало відомо, що компанія планує запропонувати тестування Magi одному мільйону користувачів у США, а до кінця року розширити доступ до 30 мільйонів людей.

Нагадаємо. Google оголосила про низку нових функцій на основі штучного інтелекту (ШІ) для клієнтів свого хмарного сервісу, оскільки техногігант бореться за домінування в галузі ШІ з такими конкурентами, як корпорація Microsoft і стартап OpenAI.

Читайте також