Грецію накрила потужна повінь: люди опинилися у водяній пастці

Місцевих жителів закликають не залишати свої домівки
Грецію накрила потужна повінь: люди опинилися у водяній пастці
Фото ілюстративне з вільних джерел
24 Жовтня 2020, 20:13
читать на русском

У південній частині Греції в результаті тривалих і рясних дощів почалися повені і навіть пронісся водяний смерч. Стихія була настільки потужною, що її бачили з трьох сусідніх островів – Санторіні, Родоса і Наксоса.

Про це повідомляє The Watchers.

Відомо, що кілька людей опинилися в пастці паводкових вод, зокрема, трьом особам в районах біля Іракліона врятуватися допомогли рятувальники.

Про жертв, на щастя, не повідомляється. Втім, вода пошкодила місцеву інфраструктуру.

Рятувальники відкачували воду з доріг за допомогою спеціальних помп. Місцева влада закликала жителів постраждалих регіонів не залишати свої будинки.

Читайте також

5 жовтня повідомлялося, що в Італії, Франції та Австрії вирує ураган "Алекс". В результаті стихії загинули щонайменше семеро осіб. У курортному італійському місті Сан-Ремо і низці інших населених пунктів Лігурії на узбережжі Середземного моря загинули мінімум п’ятеро людей.

Тисячі домогосподарств залишилися без електрики, стався колапс телефонної мережі. Воду і продукти доставляли рятувальники.

Потужний шторм "Алекс", який накрив Францію, розмив землю на цвинтарі у декількох містах на кордоні з Італією. Негода була такою сильною, що тіла похованих віднесло у сусідню країну.

1