Хакери повернули більшу частину викраденої криптовалюти у Poly Network

Вони надіслали 342 млн доларів
Хакери повернули більшу частину викраденої криптовалюти у Poly Network
Хакер, кібератака (фото: Pexels)
13 Серпня 2021, 16:57
читать на русском

Хакери, які вкрали понад 600 мільйонів доларів в різних криптовалютах, повернули більш ніж половину викрадених цифрових монет.

Про це повідомила криптовалютна платформа Poly Network, яка піддалася кібератаці.

За даними платформи, хакери повернули 342 млн доларів криптовалюти. У них залишаються токени Ethereum на суму 258 млн доларів.

Раніше повідомлялося, що 10 серпня хакери зламали блокчейн-платформу Poly Network та вивели з неї криптовалюти на понад 600 мільйонів доларів. Було виведено 2 858 токенів криптовалюти Ethereum (на 267 мільйонів доларів), 6 610 токенів Binance (252 мільйони доларів) та токени USDC у мережі Polygon на майже 85 мільйонів доларів.

Пізніше платформа звернулася до зловмисника з відкритим листом, в якому заявила, що від його дій постраждали "десятки тисяч" власників криптовалюти. На наступний день зловмисник почав повертати крадені токени.

За даними Reuters, співзасновник аналітичної фірми Elliptic, яка спеціалізується на блокчейн-технологіях, Том Робінсон припускає, що хакери не знайшли способів вивести викрадені активи. Тому і вирішили, що повернути їх буде безпечніше.

Читайте також