Їдальня парламенту стала дорожчою: скільки коштують обіди для нардепів

У меню парламентаріїв – салати, тости, супи, другі страви та десерти
Їдальня парламенту стала дорожчою: скільки коштують обіди для нардепів
Їдальня Верховної Ради (Фото: Парламент.UA)
1 Лютого 2022, 21:21
читать на русском

Повноцінний обід у їдальні Верховної Ради можна купити за ціною до 200 гривень.

Про це пише видання "Апостроф"

Сніданки подають з 8 до 11 години, це - бутерброди, тости, каші, омлети, сирники та інше. Наприклад, бутерброд із ікрою лосося коштує 56 гривень, а порція сирників – від 55 до 68 гривень, залежно від добавок. Найдорожча позиція в меню сніданків – тост із сьомгою та авокадо (136 гривень). У порівнянні з початком вересня, наприклад, подорожчав салат "Олів'є" – з 66 його ціна зросла до 74 гривень за 190 грамів.

Також народні депутати можуть обирати закуски, перші та другі страви, десерти. Найдорожча страва в меню - тартар із сьомгою, авокадо та мікрогріном (257 гривень). А найдешевша позиція в меню 1 лютого – десерт "Мозаїка" за 24 гривні. Кукурудза-гриль коштує 42 гривні за порцію, в меню також є шашлик зі свинячого ошийка із соусом – 86 гривень за 100 грамів.

Фото: Роман Пєтушков, "Апостроф"

Нагадаємо, у вересні минулого року салат "Олів’є" з копченою куркою коштував у їдальні Ради - 59 грн, бутерброд із сьомгою - 48 грн, одне варене яйце - 7 грн, порція креветок коштує - 93 грн, тушковане філе судака - 95 грн за порцію, язик з хріном - 58 грн, а картопляне пюре коштує - 26 грн. Випити каву з молоком вартувало 27 грн, а з’їсти десерт "Джелатто" - 70 грн.

Читайте також