Ілон Маск показав архівне фото Ембер Герд в образі героїні комп'ютерної гри Overwatch

Акторка косплеїла Ангела
Ілон Маск показав архівне фото Ембер Герд в образі героїні комп'ютерної гри Overwatch
Ілон Маск
16 Вересня 2023, 22:32
читать на русском

Американський мільярдер Ілон Маск оприлюднив архівне фото своєї колишньої, акторки Ембер Герд.

Зокрема в біографії американського мільярдера, написаної Уолтером Айзексоном, йдеться, що на початку знайомства з актрисою гендиректор SpaceX сказав Ембер, що вона нагадує йому Мерсі, його улюбленого персонажа з відеоігри Overwatch.

Тому зірка фільму Аквамен витратила два місяці на розробку костюма цього персонажа, щоб "порадувати його у рольових іграх".

Але ці стосунки були дуже виснажливими. У книзі йдеться, що зіркова пара сварилася всю ніч, а потім він не міг встати з ліжка до полудня.

Крім того, як писав Айзексон з посиланням на близьких Ілона Маска, вони зневажали Ембер Герд, тому що вона, на думку його рідних, втягнула його в "темний вир",

"Найболісніші зі стосунків у нього були з акторкою Ембер Герд, яка втягнула його в темний вир, що тривав понад рік і спричиняв глибокий біль, який зберігається й донині. Це було жорстоко", - йдеться в книзі.

Зазначимо, що Ембер Герд та Ілон Маск мали нетривалий роман у 2017 році. Якраз тоді артистка перебувала у шлюборозлучному процесі з актором Джонні Деппом.