Ілон Маск розлучається зі співачкою Grimes: у чому причина

Пара зустрічалась три роки та має спільного однорічного сина
Ілон Маск розлучається зі співачкою Grimes: у чому причина
Grimes та Ілон Маск (Фото: dc.com)
24 Вересня 2021, 19:31
читать на русском

Засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск розійшовся зі співачкою Grimes після трьох років стосунків.

Про це повідомляє видання Page Six.

Маск підтвердив, що вони з канадською співачкою "напіврозлучені", але залишаються в хороших стосунках і продовжують виховувати спільного сина, на ім'я X Æ A-12 (Ікс Еш Ей Твелв).

Ми напіврозлучені, але все ще любимо один одного, часто бачимося і в прекрасних стосунках, розповів Маск.

Основною причиною, за словами Маска, стала його робота. Через SpaceX і Tesla він повинен постійно перебувати в основному в Техасі або подорожувати за кордон. Робота Grimes зосереджена в Лос-Анджелесі.

Що відомо про стосунки Маска з жінками

Про те, що Маск зустрічається з Grimes стало відомо у травні 2018 року. Їхній спільний син народився у травні 2020 року.

Востаннє їх бачили разом на Met Gala на початку цього місяця. Тоді 33-річна співачка пройшла червоною доріжкою сама, а 50-річний Маск приєднався до неї лише всередині.

Пізніше він влаштував зоряну вечірку Met Gala в гарячому приватному клубі учасників Zero Bond, де до нього приєднався Grimes. Наступного дня їх сфотографували разом у Нью-Йорку.

Крім того, Маск раніше був одружений на письменниці Джастін Вілсон, з якою у нього п'ятеро синів: близнюки Гріффін і Ксав'є, 17 років, і трійні Даміан, Саксон і Кай, 15 років.

Він також був одружений - двічі - на актрисі з "Західного світу" Талулі Райлі. Вони вперше одружилися у 2010 році, але розлучилися у 2012 році. Вони помирилися через рік, повторно одружилися у 2013 році і знову розлучилися у 2016 році.

Мільярдер також зустрічався з Ембер Херд з 2017 по 2018 рік після її шлюбу з Джонні Деппом.

Нагадаємо, що канадська співачка Grimes, супутниця життя мільярдера і засновника Tesla Ілона Маска розповіла про виховання їхнього спільного сина.

Читайте також

1