Ілон Маск відповів на погрози хакерів з Anonymous

Мільярдер натякнув, що знає, хто стоїть за погрозами хакерів
Ілон Маск відповів на погрози хакерів з Anonymous
Ілон Маск Фото: @PagVian_NgaPo
17 Червня 2021, 16:44
читать на русском

Виконавчий директор Tesla і SpaceX Ілон Маск опублікував на своїй сторінці у соцмережі зображення, яке у всіх асоціюється з хакерською групою Anonymous, з підписом: "Ханна Монтана - це Майлі Сайрус".

Згадане фото Маск розмістив у своєму Твіттері.

Пост супроводжували лише два знаки оклику, але його вже уподобали або поширили майже 400 тисяч разів.

Ханна Монтана, про яку йдеться у пості, - це героїня однойменного підліткового серіалу, яку грала співачка Майлі Сайрус. Остання вже встигла відповісти Ілону Маску з жартівливим обуренням: "Я ж розповіла вам це по секрету! Ви можете побудувати ракету, але не можете нічого зберегти в секреті?!".

ЗМІ припускають, що допис Ілона Маска – це натяк на те, що мільярдер знає, хто йому погрожує, або ж йому доступна інформація про членів хакерської групи Anonymous.

Водночас у коментарях до його повідомленням у Twitter користувачі скептично запитують, невже Ілон Маск настільки впевнений у безпеці серверів своїх компаній.

Нагадаємо, відома хакерська група Anonymous оголосила війну очільнику Tesla і SpaceX через значний вплив його заяв у Twitter на курс біткоїна, а також нехтування інвестиціями звичайних людей.

Читайте також

1