Інвестори банку "Аркада" влаштували мітинг під КМДА - фото

Вони продовжуватимуть тримати центральну вулицю Києва перекритою до 20 години
Важливо
Інвестори банку "Аркада" влаштували мітинг під КМДА - фото
Мітинг під КМДА фото: LB.ua
16 Жовтня 2020, 13:37
читать на русском

Інвестори житлових комплексів "Еврика", "Патріотика", "Патріотика на озерах" банку "Аркада" влаштували мітинг під КМДА, перекривши усю вулицю Хрещатик, та вимагають зустрічі з мером Києва.

Про це повідомляє видання LB.ua.

Мітингарі вимагають публічного оголошення результатів аудиту, проведеного "Київміськбудом", призначення та оголошення нового управителя Фондами фінансування будівництва та нового забудовника, а також будівництва ЖК без доплат з боку інвесторів, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що протестувальники побоюються, що після 25 жовтня про їхню проблему можуть забути, тому вони продовжуватимуть тримати центральну вулицю Києва перекритою до 20 години.

Читайте також

Протестуючі викрикують гасла, палять фаєри, посеред Хрещатика з'явився напис: "Будівництво" Аркади "заморожено. Зеленський мовчить".

Нагадаємо, що 6 серпня правління НБУ внесло банк "Аркада" до категорії проблемних. Крім того, регулятор запровадив особливий режим контролю за діяльністю банку "Аркада" та призначив куратора.

Правоохоронці розслідують кримінальні провадження щодо можливих зловживань під час реалізації будівельних проєктів банку "Аркада" ЖК "Еврика" та ЖК "Патріотика". Банк звинувачує в проблемах з будівництвом КМДА та НБУ.

1