Ізраїль дозволив авіарейси до України

Влада Ізраїлю дозволила здійснювати рейси з Тель-Авіва до Києва
Ізраїль дозволив авіарейси до України
Аеропорт Бен-Гуріон (Фото: Flicr)
11 Березня 2021, 15:14
читать на русском

Уряд Ізраїля включив Київ до переліку міст, до яких дозволено здійснювати авіарейси, тому українці, які хочуть повернутися додому, зможуть це зробити.

Про це йдеться в повідомленні на сайті посольства.

Нині з аеропорту Бен Гуріон до Києва можна вилетіти нерегулярними рейсами авіакомпаній МАУ, El Al або Israir.

Згідно з повідомленням пресслужби компанії МАУ, фірма отримала підтвердження для виконання рейсів у такі дати: Київ (KBP) - Тель-Авів (TLV) - по 2 рейси 14, 17, 18 березня, а також один рейс 15 березня; Тель-Авів (TLV) - Київ (KBP) - по одному рейсу 14, 15, 16, 17, 19 березня і 2 рейси 18 березня

Відповідно 14.03/15.03 (нічний рейс), 17.03/18.03 (нічний рейс), 18.03/19.03 (нічний рейс) та 16.03 (нічний рейс), - йдеться в повідомленні.

Читайте також

Через аеропорт "Бориспіль" рейси KBP-TLV-KBP стикуються зі Стамбулом, Дубаєм, Лондоном, Міланом, Парижем, Амстердамом, Тбілісі, Баку, Прагою, Вільнюсом, Мінськом і регіонами України.

Також вилетіти з аеропорту Бен Гуріон до Києва можливо нерегулярними рейсами авіакомпаній El Al або Israir. З повним розкладом авіарейсів можна ознайомитися за посиланням.


Контекст. Минулого тижня прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що в країні покінчили з коронавірусом завдяки швидкій та ефективній вакцинації населення. Тому Ізраїль став першою країною, яка поклала кінець пандемії. Відповідно, в країні поступово відновлює роботу і аеропорт Бен-Гуріон.