Кабмін додав до коронавірусного фонду шість мільярдів гривень

Це зроблено із метою запобігання поширенню негативних наслідків
Кабмін додав до коронавірусного фонду шість мільярдів гривень
Кабмін фото: kmu.gov.ua
14 Грудня 2020, 15:46
читать на русском
Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні 14 грудня спрямував 6 млрд грн до Фонду боротьби з COVID-19 за рахунок економії бюджетних коштів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

Кабінет Міністрів перерозподілив деякі видатки державного бюджету, передбачені головним розпорядникам бюджетних коштів на 2020 рік, та збільшив видатки Фонду боротьби з COVID-19 на 6 млрд гривень, - йдеться у повідомленні.

Це зроблено із метою запобігання поширенню та подоланню негативних наслідків на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, тому виникла необхідність збільшення видатків Фонду боротьби з COVID-19 за рахунок економії коштів державного бюджету, що прогнозується до кінця 2020 року за відповідними бюджетними програмами головних розпорядників бюджетних коштів.

Читайте також

На пропозицію 36 головних розпорядників бюджетних коштів щодо скорочення видатків державного бюджету до кінця 2020 року пропонується здійснити збалансований перерозподіл видатків загального фонду державного бюджету, передбачених головним розпорядникам коштів на 2020 рік.

Нагадаємо, що станом на 7 грудня з Фонду боротьби з COVID-19 уряд використав вже 45,4 млрд грн. З них на охорону здоров’я використано 12 млрд грн з 23,8 млрд грн виділених коштів, або 50%.

1